5 iun. 2009

Prieteni pescari prin lumea larga . Pescari in Irlanda

Nu aveam de gand sa deschid acest subiect, insa acum trei zile gasca de prieteni pescari s-a imputinat cu un membru(s-a reintors acasa). Este vorba despre un pescar altfel decat majoritatea, om si prieten de suflet alaturi de care am petrecut zile si nopti pe majoritatea lacurilor, raurilor,canalelor si rezervoarelor din Irlanda.

Am iesit de nenumarate ori cu el si pe ocean. Cum este greu aici sa dai de oameni cu aceleasi veleitati, ganduri, mod de a privi pescuitul si nu in ultimul rand educatie ,va rog sa ma ceredeti ca este atat pentru mine cat si pentru prietenii mei o pierdere, plecarea lui acasa. Insa este un lucru bun pentru cei de acasa, pentru ca pescuitul sportiv, a recastigat un adept.

Este vorba despre EDY-olteanul, un baiat din Slatina pentru care pescuitul este ceva intre viata , crez, religie , pasiune si stiinta. Gasca noastra este formata din toate colturile tarii, olteni, ardeleni, moldoveni, munteni, etnici unguri, banateni,toti pescari ecologisti si buni prieteni. Oameni !

Iata-l pe EDY la ultima partida impreuna , in urma cu doua saptamaini, pescuind stiuca la bat de fly, cu "musca " productie proprie.

Autor : Filica Ciutac